Over Atelier Chaam

De workshops bij Atelier Chaam zijn vooral bedoeld om te genieten. Een verwendag voor groepen die iets te vieren hebben en tegelijk een creatief dagje uit zoeken, of bedrijven die op exclusieve wijze aan hun team willen bouwen.

Ze worden gehouden in onze sfeervolle woonboerderij gelegen in het prachtige buitengebied van Chaam, op loopafstand van de bossen van Hondsdonk en de Strijbeekse Heide. Een ideale omgeving om gasten in huiselijke sfeer te ontvangen en creatief met elkaar aan de slag te gaan.

Voor onze workshops hoef je helemaal geen talent of ervaring te hebben. Het is juist leuk om eens iets heel anders te doen dan datgene wat je al kent. Plezier en verbazing gegarandeerd. Want met deskundige begeleiding en de juiste materialen komen onze gasten bijna altijd tot verrassende resultaten.

En om er een echte verwendag van te maken zoals je die nergens anders zult vinden, zorgen wij standaard voor een gastvrije ontvangst met koffie, thee, gebak en uitgebreid hapjes en drankjes bij de nabespreking en afsluiting. En wij kijken niet op een wijntje…

Kortom, wij maken er voor jullie een feestje van!