Workshops op Locatie

Een workshop volgen in onze woonboerderij Atelier Chaam is zonder meer een goede, zo niet de beste keuze. Het is altijd prettig, gezellig, leerzaam, intiem en u zit in een prachtige landelijke omgeving. Ons schildersatelier is perfect ingericht voor workshops tekenen en schilderen. Bovendien zijn wij op onze eigen locatie  in de mogelijkheid onze gasten volop te voorzien van allerlei luxe, in de zin van koffie, thee, gebak, drankjes en hapjes, en dat doen we dan ook. Ook de tijd hebben wij hier aan ons zelf, waardoor uitloop mogelijk is.

Maar,…als het u toch beter past kunnen wij ook naar u toe komen, en in uw bedrijf of ruimte een workshop naar uw wens verzorgen.

Daarnaast biedt Atelier Chaam ook de mogelijkheid om groepen te ontvangen in een sfeervolle zaal op locatie, midden in het uitgaanscentrum van Breda of Tilburg. Afhankelijk van de locatie ter plaatse kunnen koffie, thee en/of drankjes dan mogelijk niet bij onze prijs zijn inbegrepen. Daar staat tegenover dat wij de desbetreffende ruimte voor jullie huren en inrichten. Zowel qua invulling als locatie proberen wij altijd maatwerk naar jouw wens te leveren voor een redelijke prijs.

Chaam ligt slechts 15 autominuten van het centrum van Breda en Tilburg en is makkelijk te bereiken. Parkeren op ons erf.  Bel ons op 0657310405.