Groepsportret

Voor slechts € 47,50 p.p. (bij 10 pers. 2,5 tot 4,5 uur) vind je bij ons ook de leukste en meest luxe workshop Groeps- of familieportret tekenen en schilderen! Speciaal door ons ontwikkeld als groeps- of familiedag en ook al meer dan 15 jaar onze specialiteit. Zeer compleet en alles inclusief. De hoogste score op Facebook! Wij maken er een superleuk feestje van want de workshops die wij in ons atelier in Chaam geven, zijn altijd inclusief mooie borrelplanken, hapjes, drankjes, knabbels, en koffie of thee met gebak. Ook aan de kinderen is gedacht. Onze tekenmaterialen zijn er helemaal op in gesteld, en natuurlijk is er ook voor hen allerlei lekkers. En wij kijken echt niet op een wijntje, biertje of een snoepzakje meer…

Groeps- of familieportret is een workshop om de banden onderling te onderstrepen en dichter tot elkaar te komen.
De tafels in een kring rondom, een aantal stoelen ruggelings tegen elkaar in het midden. Wie gaat eerst poseren? En hoe ziet de ander jou? Eraan ontkomen doe je niet want iedereen gaat zowel poseren als portretteren. Stilte en concentratie afgewisseld met hilariteit en gezelligheid. Jouw naaste goed bekijken, in je opnemen, er uitdrukking aan geven, en als je zelf poseert de ander tot je toelaten, dichterbij laten komen en je durven te tonen. Er worden banden gesmeed, en de resultaten geven volop stof om na te praten. Maar er wordt niet alleen maar getekend en geschilderd. Gedurende deze workshop is er ook voldoende tijd en afwisseling ingebouwd om te genieten van al het lekkers dat wij bij deze workshop bieden. Uiteindelijk worden de portretten die jullie zelf gemaakt hebben tot een groot schilderij samengevoegd, dat later als een mooie herinnering aan deze dag in uw huis of bedrijf zal hangen. Een waar kunstwerk waar jullie allemaal op staan, en allemaal aan gewerkt hebben.
Uitermate geschikt voor  een familiedag, vrienden- of vriendinnendag en natuurlijk voor bedrijven die iets te vieren hebben of de onderlinge band nog eens willen versterken.

Chaam ligt slechts 15 autominuten van het centrum van Breda en Tilburg en is makkelijk te bereiken. Parkeren op ons erf.  Bel ons op 0657310405.