Groepsportret

Voor slechts € 37,50 p.p. (bij 10 pers. 2,5 tot 4,5 uur) vind je bij ons absoluut de leukste en meest luxe workshop Groeps- of familieportret tekenen en schilderen in de regio Breda – Tilburg! Al meer dan 15 jaar onze specialiteit. De hoogste score op Facebook! Wij maken er een superleuk feestje van want de workshops die wij in ons atelier in Chaam geven, zijn altijd inclusief mooie borrelplanken, hapjes, drankjes, knabbels, en koffie of thee met gebak. En wij kijken echt niet op een wijntje of biertje meer…

Groeps- of familieportret is een workshop om de banden onderling te onderstrepen en dichter tot elkaar te komen.
De tafels in een kring rondom, een aantal stoelen ruggelings tegen elkaar in het midden. Wie gaat eerst poseren? En hoe ziet de ander jou? Eraan ontkomen doe je niet want iedereen gaat poseren en portretteren. Stilte afgewisseld met hilariteit en gezelligheid. De ander goed bekijken, in je opnemen, er uitdrukking aan geven en als je poseert de ander tot je toelaten, dichterbij laten komen, je durven te tonen. Er worden banden gesmeed, en de resultaten geven volop stof om na te praten. De portretten die jullie gemaakt hebben worden tot een groot schilderij samengevoegd dat later als een mooie herinnering aan deze dag in uw huis of bedrijf zal hangen. Een waar kunstwerk.
Uitermate geschikt voor  een familiedag, vrienden- of vriendinnendag en natuurlijk voor bedrijven die iets te vieren hebben of de onderlinge band nog eens willen versterken.

Chaam ligt slechts 15 autominuten van het centrum van Breda en Tilburg en is makkelijk te bereiken. Parkeren op ons erf.  Bel ons op 0657310405.