Naaktmodel

Voor slechts € 52,50 p.p. (bij 10 pers. 2,5 tot 4,5 uur) vind je bij ons absoluut de leukste en meest luxe workshop Naaktmodel tekenen en schilderen in de regio Brabant! Zeer compleet en alles inclusief! Creatieve gezelligheid en heerlijke verwennerij. Al meer dan 15 jaar onze specialiteit. De hoogste score *****op Facebook! Wij maken er een superleuk feestje van want de workshops die wij in ons atelier in Chaam geven, zijn altijd inclusief uitgebreide borrelplanken, hapjes, drankjes, knabbels, en koffie of thee met gebak. En wij kijken echt niet op een wijntje of biertje meer…

Aquarel in combinatie met de tekening lenen zich perfect voor het schilderen van een naaktmodel. Het gaat snel en spontaan. Ideaal als je dit voor de eerste keer doet. Met de beste materialen en duidelijk uitleg en hulp komt je haast wel altijd tot verrassende resultaten. Velen gingen jou voor die blij en verrast waren met de tekeningen/ aquarellen die zij bij Atelier Chaam maakten. En er wordt niet alleen getekend en geschilderd. Er is meer dan voldoende tijd en afwisseling ingebouwd om te genieten van al het andere wat wij gedurende deze workshop bieden.

Spannend, ja het is altijd een beetje spannend om een prachtig naaktmodel te schilderen. Natuurlijk voor de beginner, maar ook voor de gevorderde schilder blijft het een bijzondere ervaring als iemand voor hem of haar poseert. Wij bieden jou graag de gelegenheid om dit zelf te ervaren.

Chaam ligt slechts 15 autominuten van het centrum van Breda en Tilburg en is makkelijk te bereiken. Parkeren op ons erf. Wil je toch liever echt in de binnenstad van Breda of Tilburg een workshop Naaktmodel tekenen en schilderen volgen? Dan kan dat ook! Vraag naar de mogelijkheden.  Bel ons op 0657310405.