Schilderen met Acryl en Aquarel

Voor slechts € 45,00 p.p. (bij 10 pers.) vind je bij ons absoluut de leukste en meest luxe workshop “Schilderen met Acryl en Aquarel” in de regio Breda – Tilburg! Al meer dan 15 jaar onze specialiteit. Zeer compleet en alles inclusief. De hoogste score op Facebook! Wij maken er een superleuk feestje van want de workshops die wij in ons atelier in Chaam geven, zijn altijd inclusief mooie borrelplanken, hapjes, drankjes, knabbels, en koffie of thee met gebak. En wij kijken echt niet op een wijntje of biertje meer…

Tijdens de workshop Acryl/ Aquarel schilderen komen de basistechnieken van het aquarelleren en acryl schilderen uitgebreid aan bod. Je leert goed kijken naar het onderwerp en je krijgt uitleg over de gebruikte materialen, het werken in lagen, toonwaarden en kleurgebruik. Deze workshop is zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Je krijgt altijd persoonlijke passende uitleg en begeleiding die zoveel mogelijk op jouw stijl en kunnen gericht is. 

Midden in het atelier staan een of meerdere stillevens opgesteld. Zorgvuldig gekozen composities van herkenbare voorwerpen die zeer geschikt zijn om te schilderen. Je kiest hieruit een inspirerend tafereel en je gaat, onder de deskundige en enthousiaste begeleiding van Kees, aan de slag. Je mag natuurlijk ook je eigen onderwerp meebrengen. Samen met jou komen we altijd tot de beste resultaten!

In tegenstelling tot model schilderen, waarbij met snelle schetsen verschillende poses van het model worden neergezet, wordt bij het schilderen van een stilleven langer en rustiger aan een schilderij gewerkt.

Deze workshop is met name geschikt voor deelnemers die kennis willen maken met of meer willen weten van deze schildertechnieken.

Chaam ligt slechts 15 autominuten van het centrum van Breda en Tilburg en is makkelijk te bereiken. Parkeren op ons erf. Bel ons op 0657310405.