Verf Smijten

Bij Atelier Chaam vind je ook de zeer bijzondere teambuilding-workshop “Verf Smijten”. Al meer dan 15 jaar onze specialiteit. De hoogste score op Facebook! Wij maken er een superleuk feestje van want de workshops die wij in ons atelier in Chaam geven, zijn altijd inclusief mooie borrelplanken, hapjes, drankjes, knabbels, en koffie of thee met gebak. En wij kijken echt niet op een wijntje of biertje meer…

Als groep of team in een prachtige, speciaal daarvoor ingerichte oude boerenschuur aan de slag, om al smijtend een groot abstract schilderij te maken. De kracht van de groep en de rol van ieders persoonlijke inbreng komt hier bij uitstek tot uiting. 
We noemen deze workshop ook wel eens ‘Explosie’ omdat binnen vijf minuten de deelnemers volledig losgaan, en zij de verf met alles wat voorhanden is tegen het grote doek aan smijten. Er gebeurt iets met een groep of een team. Iedereen wordt betrokken in wat er gebeurt op het doek. Wat nog meer? Of juist niet? Is het genoeg? De explosie gaat over in het meer bedachtzaam doen en overleggen. Een blijvend aandenken aan deze dag: een schilderij van 250 x 130 cm(!) waarin zowel het teamwerk als de individuele inbreng mooi tot uitdrukking komt.

Aansluitend kan een wandelroute worden gelopen om stoom af te blazen, door het bijzondere natuurgebied de Strijbeekse Heide. (De rode route +/- 1 uur). Vervolgens gaan deelnemers individueel in ons schildersatelier aan de slag (implosie). Snijd jouw favoriete stukje uit het grote schilderij en maak je eigen abstract schilderij geïnspireerd op dat stukje. De stukjes worden terug verwerkt in het grote schilderij, maar iedere deelnemer neemt zijn eigen abstracte schilderij mee naar huis.

Deze workshop is natuurlijk zeer geschikt als bedrijfsuitje of als teambuilding. Maar het is ook heel erg leuk om met uw familie of vrienden deze schildersexplosie te beleven.

Chaam ligt slechts 15 autominuten van het centrum van Breda en Tilburg en is makkelijk te bereiken. Parkeren op ons erf. Bel ons op 0657310405.