Naaktmodel

Aquarel en Acryl lenen zich perfect voor het schilderen van het naaktmodel. De frisse met water verdunde transparante kleuren, de ideale combinatie met de tekening en vooral de spontane snelle werkwijze lenen zich perfect voor een vlot en krachtig schilderij.

Schilderen naar naaktmodel is niet alleen het kopiƫren van wat u ziet. Het is veel meer. Model schilderen is vooral het trachten te vangen en overbrengen van de unieke uitstraling die het model op u heeft. Het vastleggen van het gevoel dat het model bij u oproept en een dieper, misschien nog wel onbekend stukje van u zelf, tot uitdrukking brengen in uw schilderij.

Spannend, ja het is altijd een beetje spannend om een naaktmodel te schilderen. Natuurlijk voor de beginner, maar ook voor de gevorderde schilder blijft het een bijzondere ervaring als iemand voor hem of haar poseert. Wij bieden u graag de gelegenheid om dit zelf te ervaren.
Wij werken met professionele modellen. De sfeer gedurende het poseren is bewonderend, onderzoekend, en ademt intimiteit en wederzijds respect uit.